Vardag igen

Jaha, då var snart första vecka tillbaka från semestern avklarad. Det är otroligt vad snabbt man kommer in i vanliga rutiner igen.

Semestern har varit jättebra i år för detta år första året på länge som jag känner mig utvilad. Det var verkligen behövligt att komma iväg en vecka och slippa alla ”måsten” som ändå måste göras när man är hemma som att laga mat, städa, klippa gräs och tvätta.

Jag var också väldigt nöjd med att vi tog en sista minuten till Alanya! Det var verkligen helt underbart att få komma iväg lite och slippa alla måsten.

Det var väldigt väldigt varmt så vi gjorde inte så många sevärdheter. Vi var dock på slottet och i det röda tornet. Men det som helt klart var bäst på hela semestern var när vi var i Dim Cay.

Dim Cay är en flod som rinner från bergen och ner i havet. Det är väldigt kallt vatten som kommer från bergen och håller ca 14-16 grader. Längs floden finns det olika ställen man kan stanna och sitta i små ”tält” och bara ta det lugnt, äta gott och bada. Vi valde verkligen en av de varmaste dagarna att åka upp dit – det var 44 grader i skuggan i Alanya. Uppåt bergen där vi var så var det lite svalare. Till och med jag som är en riktig badkruka badade ett par gånger. Måste säga att det var rätt skönt att få komma ner i kroppstemperatur ett tag. Kan varmt rekommendera att åka till Dim Cay!

Dimcay

(Visited 105 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Familj och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *