En extra utgift

Måste berätta om en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra, jag trodde aldrig att jag skulle låna pengar från något annat ställe än en bank.

Men är vi kom hem efter semestern och jag skulle tvätta upp alla kläder vi hade haft med oss så går klart tvättmaskinen sönder. Är det inte typiskt att sånt ska ske lite mer än en veckan innan lön? Jag ska också erkänna att vi hade lite väl stora spenderarbyxor på oss på semestern men vi ville verkligen unna oss det lilla extra och detta var helt klart en utgift vi inte hade räknat med.

Så när detta hände så kom jag ihåg att en väninna till mig hade sagt att hon använt ett företag som heter Ferratum när hon bara behövde låna pengar en kort tid. Så jag läste på deras sida och de verkar väldigt seriösa och bra så vi bestämde oss för att låna pengar hos dem.

Måste verkligen säga att det var hur smidigt som helt. Vi fyllde i uppgifterna på hemsidan och jag tror inte det tog mer än 10 minuter innan vi hade pengar på kontot så vi kunde åka och köpa en ny tvättmaskin. Sedan kom det en faktura som vi bara betalade. Måste verkligen säga att detta var en väldigt smidig lösning istället för att vänta över en vecka med att tvätta som annars var alternativet. Om vi inte vill gå till någon annan med våra smutsiga kläder och det kändes inte riktigt som ett alternativ.

tvätt

 

(Visited 79 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Uncategorized den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *