Henning Mankell

Så otroligt tråkigt att läsa om att Henning Mankell har avlidit. Ska dock vara ärlig och erkänna att jag inte har läst så mycket av honom, bara ett par böcker i början på Kurt Wallander-serien. Jag har sett de flesta filmer som har spelats in om Kurt Wallander och jag tycker verkligen att Krister Henriksson är fenomenal som Wallander.

krister henriksson

Tidigare så spelade ju Rolf Lassgård Wallander, men det känns helt fel för mig. Den bilden som jag fick av Wallander när jag läste böckerna stämmer mycket bättre in med Krister än med Rolf. Rolf är en otroligt bra skådespelare, men enligt mig så är han inte Wallander.

Otroligt tråkigt att författarsverige har gått miste om en av sina bästa författare

(Visited 119 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *