Att identifiera eventuella problemområden

Att förbättra arbetsmiljön på företaget är en stor och viktig fråga i dagens samhälle. Ett sätt att uppmärksamma problem inom arbetsmiljön kan vara att helt enkelt fotografera den. På det sättet kan man få bevis på fysiska problemområden och därefter få hjälp att lösa dem. Dålig luft och liknande går givetvis inte att fotografera men det finns mycket annat som påverkar arbetsmiljön. Det kan handla om för många personer i ett och samma rum, skrivbord i en ergonomiskt dålig höjd i förhållande till stolarna, platser som saknas där man kan jobba ostört och dålig städning av diverse ytor. Jag rekommenderar alla som vill förbättra arbetsmiljön att fotografera lokalerna. Tänk på att ju bättre kvalité bilderna har desto lättare att få förändringar. Suddiga mobilbilder är ingen hit att skicka in till Arbetsmiljöverket, utan använd en kamera från Olympus som ger klara bilder med bra skärpa så det är lätt att se detaljer.

Man sitter vid sin kontorsplats och skriver
En gubbe håller i en kamera

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *