Cykla till jobbet

Hur många är det inte som tar bilen till jobbet och sedan sitter inne och jobbar hela dagen? Sedan kanske det inte blir tid till att gå till gymmet som man hade tänkt sig. Barn ska hämtas från skolan och skjutsas till olika aktiviteter, mat ska fixas hemma och innan man vet ordet av der är det kväll, och ännu en dag har gått utan att man utnyttjade gymkortet som man har investerat i. En mycket enkel lösning är faktiskt att plocka fram cykeln och cykla till jobbet. Förutom att du får bra motion får du samtidigt frisk luft som är otroligt viktigt. Det går inte att skylla på att du har jobbportföljen och laptopen som ska med. Det finns utmärkta cykelkorgar online som man kan köpa och som rymmer det man vill ha med sig. Cykling tränar dessutom några av kroppens viktigaste muskler som lårens framsidor och sätesmusklerna. Enligt undersökningar påverkar cykling humöret positivt, så automatiskt skulle stämningen på jobbet faktiskt bli bättre om alla cyklade dit. Det är kanske något att ta upp på nästa personalmöte?

Kvinna som cyklar

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *