Bjud ut dina arbetskamrater

Jag har under åren arbetat i många olika arbetsgrupper och insett hur viktigt det är att investera i relationen till mina arbetskamrater. Precis som i en kärleksrelation behöver man ha roligt tillsammans och utöva gemensamma intressen. Under arbetstid lägger vi på oss en professionell roll som kan skilja sig från den privata. Vi behöver tillfällen att slappna av tillsammans och jag tipsar därför om att bjuda ut dina arbetskamrater efter arbetstid. Det ger chansen att lära känna varandra utanför arbetet. Att planera in en afterwork tillsammans eller ett biobesök en torsdagskväll ger gruppen något att se fram emot och ett samtalsämne utöver jobbet. Säg till i tid och välj något du tror intresserar alla. Bjud ut gruppen till en enkel aktivitet under tider då du tror alla kan medverka. Var också noga med att hela arbetslaget ska bjudas in! Du kan också göra det väldigt enkelt, bjud hem dem till dig. Investera i fina fåtöljer till vardagsrummet eller uteplatsen och bjud in till ett knytkalas.

människor skrattar tillsammans

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *