Utspridda semesterdagar

När ska du ta ut dina semesterdagar i år? På de flesta arbetsplatser tar de anställda ut sin semester under sommarmånaderna. Jag rekommenderar att sprida ut iallafall några av dina semesterdagar och utnyttja dem under året. Under de kalla och mörka månaderna i Sverige behöver vi komma bort, om så bara för några dagar. När du har en semester att se fram emot, eller kommer tillbaka med ny energi, märks detta i arbetsgruppen. Kom ihåg att du arbetar för att du vill och att du har kontrollen att i dialog med din chef planera dina semesterdagar. Du kan låna pengar nu och boka in en semesterresa i november eller en storstadsweekend efter sommaren. En närvarande chef som lyssnar på just dina önskemål är en grundpelare för en god arbetsmiljö. Vi har alla ett behov av att bli sedda och bekräftade på jobbet. Vi behöver också utrymme att påverka våra arbetsscheman och semesterdagar.

kvinna i solhatt på strand

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *